Hester Hooisma

Friesland Pop

Hester Hooisma is een zangeres die vooral popcovers zingt. In 2017 won Hester ‘The Voice’ van Heerenveen! Zij zal bij het jongerencentrum DE M!X in Wolvega haar talent laten zien op het podium tijdens “Show your talent!”

Jente Meijer

Friesland Pop

Jente Meijer is een singer-songwriter die zichzelf vaak begeleidt via de piano en af en toe met de gitaar. Zij zal de openingsact zijn bij het jongerencentrum DE M!X in Wolvega en zal haar talent laten zien op het podium tijdens “Show your talent!”

Marinique van der Meulen

Friesland Pop

Marinique van der Velden zingt vooral pop covers en begeleidt zichzelf op haar gitaar. Zij zal bij het jongerencentrum DE M!X in Wolvega haar talent laten zien op het podium tijdens “Show your talent!”

Skyline Avenue

Friesland Pop

Skyline Avenue speelt met zijn eenmansband een mix van covers en eigen werk! Hij zal bij het jongerencentrum DE M!X in Wolvega zijn talent laten zien op het podium tijdens “Show your talent!”

Torrential

Friesland Pop

Een combinatie van post-metal met chaotische hardcore afgewisseld met black metal invloeden tot een effectieve opmars van razernij en progressie. Geïnspireerd door bands als Touche Amore, Converge en Norma Jean spat de emotie en urgentie van dit viertal af. ‘Onmogelijk om je geestelijke gezondheid tegen te beschermen dit’ – Zware Metalen (feb. 2018)

Open Huis

Friesland Pop

Plof neer in de huiskamer van muziekzolder Wolvega! Neem je instrument mee of probeer instrumenten uit! Een middag om samen muziek te maken: door /met leerlingen, de docenten of kom simpelweg als liefhebber van muziek! Tijdens Helden fan Hjir, de dag waarop in de gehele provincie muziek klinkt, klinkt er bij ons muziek in huiskamersfeer! Tevens is deze middag het …

SHOW YOUR TALENT

Friesland Pop

Een brede talentstage in samenwerking met jongerencentrum de MIX en Stichting Friesland Pop. Artiesten uit de regio Wolvega kunnen zich voor deze dag nog aanmelden door een mailtje te sturen naar: mixwolvega@gmail.com.