Claudia Brouwer

Friesland Pop

Super leuk! Spontaan een nieuwe Held bij de Helden fan Hjir Foodwalk; de muziekeditie. Van 14.30 tot 15.45 uur speelt Claudia Brouwer country-popmuziek bij Op ‘e Stâl. Dit wil je niet missen! De kaarten voor de Foodwalk zijn nu nog te koop in de winkel en verkrijgbaar via de onderstaande link! Wees er snel bij, want op = op!

Ovada

Friesland Pop

De band Ovada, bestaat uit Ate Hamstra (drums), Jan Gutman (basgitaar), Maurice Ploegsma (gitaar), Sjouke Spijkerman (toetsen en zang) en Pier Schotanus (gitaar en zang). Ovada covert vooral pop-nummers uit de laatste tien jaar, maar soms ook nummers uit de eighties of nineties. De covers van Ovada zijn allemaal Engelstalig. Zij spelen zowel om 15:00 uur, als om 16:00 uur …

Sanne & Thirsa

Friesland Pop

Om 14:00 speelt de act Sanne en Thirsa bij het Op ‘e Stâl. Zij zitten allebei in Buitenpost op school. In hun vrije tijd vinden zij het leuk om samen muziek te maken. Sanne en Thirsa doen vooral akoestische covers waarbij zij zichzelf begeleiden op de piano, de ukelele en de gitaar.

Ate Grypstra

Friesland Pop

Ate Grypstra bringt in mjuks fan akoestyske folk en pop, mei hjir en dêr in bewyske fan rock. Nûmers fan Elvis, Cash, the Dubliners, mar bygelyks ek fan Metallica en Green Day. Bekende ferskes yn in Frysk jaske, mei sa no en dan in útstapke nei it Ingelsk.

FOODWALK & MUZIEK

Friesland Pop

Op zondag 30 september verbinden wij de najaars-foodwalk van Kollum-Buitenpost aan het muzikale evenement ‘Helden fan Hjir’. Tijdens de Foodwalk kunnen belangstellenden een culinaire en educatieve route van ongeveer 6 kilometer lopen door de prachtige Friese Wouden. Er zijn een aantal pleisterplaatsen waar deze zondagmiddag verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder OBS de Mienskip. Van 12:00 tot 17:00 uur is er een …

Johan Zijlstra

Friesland Pop

Naast een baan in de metaal en pickup trucks als hobby, is Johan gek van de “countrystyle” en dan vooral de muziek! Hij zingt met name moderne top 40 country liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

ZZP-Koor

Friesland Pop

Flower power tijden herleven! Op 30 september kun je kijken en luisteren naar het ZZP koor, uitgedost in hippy outfits!

WÂLDROCK & MUZYKFESTIVAL

Friesland Pop

Wâldrock & Muzykfestival op zondagavond 30 september in sociaal-cultureel centrum It Koartling in Buitenpost. Een minifestival met twee eigenwijze, maar steengoede bands: Billed Out en Briquebec. De optredens vinden plaats rondom een open podium voor zowel gevestigd als aanstormend talent: iedereen is welkom! Je kunt je tot 20 september opgeven voor deelname door een e-mail te sturen naar kom-erbij@itkoartling.nl.

Syta & Marije

Friesland Pop

Syta & Marije is een muzikaal zang duo uit Feanwâlden. Met veel plezier zingen zij samen en begeleiden ze hun zelf op gitaar en piano. Ze werden geïnspireerd door de serie Nashville en hebben een aantal nummers van de serie in hun repertoire. De muziekstijl van Syta & Marije is te beschrijven als een mix van country en pop. Al …

Sa kint ek!

Friesland Pop

Op het buitenpodium van De Muzykpleats kun je genieten van heerlijke live-muziek. Ton Edelijn (gitaar), Gerrit Steen (basgitaar), Sander Stienstra (piano) en Atsje Lettinga (zang) musiceren in een akoustische setting. Unplugged’, ‘puur’, ‘echt’, ‘voelbaar’… muziek zoals muziek hoort te klinken!