Doe mee!

Wil jij de tweede editie van Helden fan Hjir mee organiseren? Ga dan op zondag 11 oktober 2020 samen met de rest van Friesland aan de slag: jong, oud, pop, metal, fanfareorkesten, jongleurs of jonge blokfluitleerlingen van de muziekschool zijn alles kan en alles mag!

Organiseer zelf iets en meld je aan

Iedereen met een liefde voor muziek kan meedoen, dit kan zijn als stad of gemeente, als school, muziekcafé, huiskamer, voetbalkantine, kerk of op een andere bijzondere locatie.

Ik wil meedoen!
Image

Spelen op helden fan Hjir

Zit je in een band, ben je dj of wilt gewoon je muzikale talent laten zien op Helden Fan Hjir, maar je weet nog niet helemaal hoe? Dan kan je twee dingen doen,

Je kan zelf iets organiseren, vraag misschien hulp aan bevriende organisatoren, bands of de lokale muziekvereniging. Iedereen met een hart voor muziek en Friesland kan helpen mee organiseren. De enige voorwaarde is dat je werkt met lokale artiesten en dat je dat doet op 11 oktober 2020.

Of je spreekt je favoriete lokale speelplek aan met de vraag of ze meedoen aan Helden Fan Hjir en of er plaats is voor jou op de affiche. Zo niet, dan kun je kijken of er interesse is om iets samen te organiseren. Spreek ook je podia en of muziekcafé aan en vraag hen wat er op 11 oktober 2020 in je gemeente gepland staat, misschien kan je je wel bij een bestaand initiatief aansluiten.

Vraag gerust om hulp via ons contactformulier.